Schoonmaak

 

Door onze ruime ervaring binnen het schoonmaakwerk zijn wij in staat al uw wensen te vervullen. In een samenwerking met Schoonmaakbedrijf Vieira kunt u uitgaan van een goede communicatie, scherpe prijzen maar bovenal een schoon resultaat!

Meer dan 20 jaar ervaring in het schoonmaken van kantoren

Duidelijke communicatie en afspraken

Scherpe prijzen met hoge kwaliteit

kantoor schoonmaak

Tapijtreiniging

Heeft u een vieze vlek in uw tapijt? Of is uw witte tapijt tegenwoordig grijs? Schoonmaakbedrijf Vieira zorgt ervoor dat uw tapijt een goede beurt krijgt en zo weer een stuk frisser oogt. Wij werken met de modernste apparaten en doelen op zo milieu vriendelijk mogelijke schoonmaakmiddelen.

Harde vloeren reiniging

Er bestaan zeer veel soorten vloeren, harde vloeren zijn van voor veel bedrijven een ideale keuze door de strakke uitstraling en het gemakkelijke onderhoud. Met alleen standaard onderhoud blijft de vloer echter niet schoon. Een maandelijks onderhoud is aan te raden om zo de levensduur te vergroten en de kwalitatieve uitstraling te behouden.

Sanitair reiniging

Uiteraard is het voor sanitair van belang dat dit goedschoon wordt gehouden. Echter is de reguliere schoonmaak van sanitair vaak niet voldoende. Schoonmaakbedrijf Vieira biedt voor u de mogelijkheid aan om uw sanitair een dieptereiniging te geven. Zo blijft uw sanitair op de lange termijn een luxe uitstraling geven en is het makkelijker schoon te houden.

Glasbewassing diensten pagina

Glasbewassing

 

Voor professionele en vakkundige glas bewassing tegen een scherpe prijs bent u bij Schoonmaakbedrijf Vieira aan het goede adres. Wij beschikken over de beste materialenleveren altijd een goed resultaat!

Professioneel

Vakkundig

Goed resultaat

Gevelreiniging

 

Buiten dat uw gevel er na een uitgebreide reiniging er een stuk beter uit ziet, is deze ook  in een betere staat. Dit zorgt ervoor dat deze langer mee gaat en u op verdere onderhoudskosten bespaart.

Uitgebreide reiniging

Besparing op onderhoudskosten

Gevelreiniging

Verwijderen van graffity

Is er een muur of ander oppervlak waar graffiti op is gespoten? Wij bieden voor u de oplossing om van deze vervelende overlast af te komen. Wij halen voor u de graffiti weg doormiddel van een veilige en milieuvriendelijke werkwijze.

Levering schoonmaakmiddelen

Voor een vaste levering van uw schoonmaakmiddelen bent u bij schoonmaakbedrijf Vieira aan het goede adres. Wij kunnen u uit voorraad een groot assortiment schoonmaakartikelen leveren voor uw onderneming.

Schoonmaak advies

Voor advies op het gebied van de schoonmaak binnen uw bedrijf of pand bent u bij schoonmaakbedrijf Vieira aan het goede adres. Wij bieden u een op maat gemaakt advies over hoe u binnen uw bedrijf de schoonmaakwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt laten plaatsvinden.