Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

 

Wilt u een schoon woon-, winkel- of bedrijfsgebouw en fris sanitair? Is uw gevel aan reiniging toe of heeft u last van graffiti op de muren? Zoekt u een professioneel en betaalbaar schoonmaakbedrijf in Hoofddorp voor reiniging en onderhoud van uw vloeren en tapijten? Schoonmaakbedrijf Vieira weet in alle gevallen raad met grondige schoonmaakwerkzaamheden. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit apparaten en zo milieuvriendelijk mogelijke schoonmaakmiddelen. Neem nu contact op en ga een duurzame samenwerking aan met schoonmaakbedrijf Vieira.

Goed schoonmaken is het werk van een vakman

 

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp houdt zich bezig met het schoonmaken van appartementencomplexen, bedrijfsruimten en bedrijfsverzamelgebouwen, winkels, scholen, openbare instellingen, kantoren en overheidsgebouwen. Wij zorgen met glasbewassing voor streeploze ramen en schone kozijnen en zonnepanelen. Gevels en gevelbeplating dienen regelmatig te worden gereinigd. U bespaart op de kosten van onderhoud en geeft uw gebouw een mooier aanzicht met een gevelreiniging door de ervaren, toegewijde medewerkers van schoonmaakbedrijf Vieira. Tot onze diensten behoort ook het verwijderen van graffiti op de gevel en muren. Het is het werk van een specialist, om alle verf of inkt netjes weg te krijgen.

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp reinigt uw vloer, tapijt en sanitair

 

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp weet voor elke vloer de juiste methode van reiniging en onderhoud. Harde vloeren worden veelvuldig gebruikt door bedrijven, organisaties en instellingen vanwege de stijlvolle uitstraling en intensieve belastbaarheid. Wij zorgen er met maandelijks onderhoud voor dat uw vloer langdurig het visitekaartje van uw gebouw blijft. Wij rekenen met een grondige tapijtreiniging af met ingelopen vet en vuil, opgehoopt stof en vieze kringen en vlekken. Uw vloerkleed krijgt zijn oorspronkelijke uitstraling terug en ruikt weer fris. Kies ook voor een écht schoon toilet met een dieptereiniging van het sanitair.

Maatadvies en maatwerk van schoonmaakbedrijf Vieira

 

Schoonmaakbedrijf Vieira levert maatadvies voor het schoonmaken van uw woon- of bedrijfspand, zodat dit op efficiënte en effectieve wijze kan worden uitgevoerd. Wij zijn uw samenwerkingspartner voor het vast leveren van schoonmaakmiddelen, voor een schoon resultaat. Ga voor kwaliteit, vakmanschap en betaalbaarheid en bel (023 – 555 46 06), e-mail (info@schoonmaakbedrijfvieira.nl) of gebruik het contactformulier voor uw specifieke schoonmaakwerkzaamheden. Of vraag meteen een offerte op bij schoonmaakbedrijf Vieira.