Schoonmaakbedrijf Huizen

Schoonmaakbedrijf Huizen

 

Wilt u wonen en werken in een schone omgeving? Schoonmaakbedrijf Vieira is hét schoonmaakbedrijf in Huizen, dat ervoor zorgt dat de hygiëne altijd gegarandeerd is en er sprake is van een schone woon- of werkplek. Wij hebben sinds 1995 een ruime ervaring opgebouwd in uiteenlopende reinigings- en onderhoudswerkzaamheden en beschikken over de beste schoonmaakmaterialen en middelen. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Neem meteen contact op en schakel schoonmaakbedrijf Huizen in, want een schoon in- en exterieur is het visitekaartje van uw gebouw.

Een schoon in- en exterieur: het visitekaartje van uw gebouw

 

Het dienstenpakket van schoonmaakbedrijf Vieira is breed en veelzijdig. Wij verrichten reguliere schoonmaakwerkzaamheden in winkels, kantoorpanden, bedrijfsruimten, scholen, openbare instellingen en overheidsgebouwen. Onze glasbewassing omvat het reinigen van ramen, kozijnen, zonnepanelen en deuren. De gevel bepaalt het uiterlijk van uw gebouw. Als schoonmaakbedrijf in Huizen zorgen wij er met een grondige, professionele gevelreiniging voor dat het aanzicht van uw gebouw piekfijn in orde is. Heeft u te maken met de vervelende overlast van graffiti op de muren? Wij zorgen voor een milieuvriendelijke graffitiverwijdering, waarbij de verf of inkt niet meer zichtbaar is.

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Huizen is van alle markten thuis

 

Schoonmaakbedrijf Vieira is uw deskundige partner bij reiniging en onderhoud van alle soorten vloeren. Harde vloeren worden veel en intensief gebruikt in het bedrijfsleven en vragen daarom een maandelijkse schoonmaakbeurt door een ervaren vakbedrijf. Dit ter behoud van de uitstraling en levensduur van de vloer. Wij reinigen uw vuile of dof ogende tapijt of karpet en geven het vloerkleed zijn glans en kleur terug. Een vies toilet of ander sanitair scoort hoog qua ergernissen van bezoekers, werknemers of gasten. Met een dieptereiniging van het sanitair zorgt schoonmaakbedrijf Huizen dat zeepresten, kalkafzetting en bacteriën verdwijnen. Uw sanitair wordt echt schoon!

Heldere afspraken, hoge kwaliteit, scherpe prijs en schoon resultaat

 

Hét schoonmaakbedrijf in Huizen staat voor heldere afspraken, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijk een brandschoon resultaat. U kunt bij ons terecht voor schoonmaakadvies en de vaste levering van duurzame schoonmaakproducten. Kies ook voor samenwerking met het erkende schoonmaakbedrijf Vieira en bel (023 – 555 46 06), e-mail (info@schoonmaakbedrijfvieira.nl) of gebruik het contactformulier of offerteformulier voor uw vragen, advies of offerteverzoek.