Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

 

Zoekt u een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf in Amsterdam, dat de hoogste kwaliteit levert tegen een scherpe prijs? Schoonmaakbedrijf Vieira is sinds 1995 uw deskundige partner bij allerhande schoonmaakwerkzaamheden. Van glasbewassing, gevelreiniging of tapijtreiniging tot onderhoud aan harde vloeren, verwijderen van graffiti of dieptereiniging van sanitair. Als betrokken schoonmaakbedrijf geven wij schoonmaakadvies en leveren wij schoonmaakmiddelen. Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte op voor uw schoonmaakklus.

Professionele reiniging van ramen, gevels, tapijten en harde vloeren

 

U kunt schoonmaakbedrijf Amsterdam inschakelen voor vele diensten. Wij beschikken over de beste materialen om op vakkundige wijze uw ramen te reinigen, met glanzend resultaat. Uw gevel ziet er mooier uit en blijft in betere staat met een uitgebreide gevelreiniging. Bovendien bespaart u hiermee op uw onderhoudskosten. Heeft u een vieze vlek in uw tapijt of karpet, of is uw mooie vloerkleed verkleurd? Wij bieden een oplossing met een tapijtreiniging met zo milieuvriendelijk mogelijke schoonmaakmiddelen. Uw tapijt oogt en ruikt hierna weer fris. Als erkend schoonmaakbedrijf hebben wij verstand van het onderhoud van vele vloersoorten. Met maandelijks onderhoud verbeteren wij de uitstraling en verlengen wij de levensduur van uw harde vloer.

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: uitstekend resultaat tegen een scherpe prijs

 

Heeft u als particulier, bedrijf, organisatie of overheidsinstelling last van graffiti op de muren? Als Schoonmaakbedrijf in Amsterdam zorgt Vieira ervoor, dat u snel en zonder achterblijvende verf- of inktvlekken van deze vervelende overlast afkomt. De graffitiverwijdering gebeurt op milieuvriendelijke wijze. Het sanitair in horecagelegenheden, bedrijfsgebouwen en openbare instellingen wordt veelgebruikt. Dit vraagt méér dan een reguliere schoonmaakbeurt. Schoonmaakbedrijf Vieira verzorgt een professionele, grondige dieptereiniging van het sanitair, zodat het weer fris ruikt en zijn nette uitstraling behoudt. Welke schoonmaakwerkzaamheden u ook heeft, u kunt bij ons rekenen op een duidelijke communicatie met goede afspraken, een scherpe prijs en bovenal een schoon resultaat.

Meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte

 

Voor advies over reinigingswerkzaamheden bent u bij schoonmaakbedrijf Amsterdam aan het juiste adres. Dit geldt ook voor de vaste levering (uit voorraad) van schoonmaakmiddelen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel (023 – 555 46 06), e-mail (info@schoonmaakbedrijfvieira.nl) of gebruik het contactformulier voor vragen of advies. Of vraag direct een offerte aan via ons offerteformulier.